Gitaarles Rotterdam
(op de kop van zuid)


Gitaar met hand

Tof dat je op zoek bent naar gitaarles! Uiteraard wil je graag een gitaarleraar vinden die les geeft op een manier die bij jou past.

Er zijn veel gitaardocenten in Rotterdam, allemaal met hun eigen aanpak. Dus hier zijn een paar dingen die goed zijn om te weten zijn over hoe ik gitaarles geef:

  • Als je iets snapt of als er iets misgaat, dan is dat mijn schuld. Ik ben de docent en het is mijn werk om iets duidelijk uit te leggen op een manier die jij begrijpt.
  • Mijn doel is eigenlijk om mezelf zoveel mogelijk overbodig te maken. Ik leer je om zelf liedjes te leren en zelf een steeds betere muzikant te worden. Daarom ga ik ook graag zo snel mogelijk aan de slag met zelf nummers op gehoor uitzoeken (wat minder moeilijk is dan je misschien denkt!).
  • Ik werk op afspraak. Dus als je één keer in de drie maanden wil komen is dat prima! Liever elke week les? Dat is ook helemaal goed.
  • We werken aan muziek waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Of dat nu Jimi Hendrix, U2, Muse of Beyoncé is. Hoeveel je ook van muziek houdt, als je dingen speelt die je niet zoveel aan vindt, kan het heel snel saai worden…
  • Ik speel pop en jazzmuziek in de breedste zin van het woord. Maar voor klassieke gitaar, kun je beter bij iemand anders terecht!

  • Wie ik ben? In het kort: mijn naam is Freek, ik ben een kleine twee jaar geleden afgestudeerd aan het conservatorium in Utrecht. Daarna naar het mooie Rotterdam verhuisd, waar ik les geef op de kop van zuid (metrohalte Wilhelminaplein). Ik speel in verschillende projecten. De indie-jazzband Startas Orkester, de alternatieve rockband Exit Bloom en met Matig Wonder schrijf ik muziek voor theater en spelen we ook voorstellingen. Als je meer over mij wil weten, dan kun je eens kijken op mijn ‘about’ pagina (in het Engels).

    Je kunt ook eens verder rondkijken op deze site (ook allemaal in het Engels). Elke maand komen hier een paar duizend bezoekers (vooral uit de VS, Engeland, Australia en India, om een of andere reden) langs om een betere muzikant te worden.

    Een keertje een les proberen of even overleggen over hoe en wat? Stuur een mailtje naar freekr(at)gmail.com of bel/app op 06 122 727 51. Ik hoor je wel!